Over ons

"Deitmers select heeft een Hugo Boss collectie voor mannen van elke leeftijd."


Mannen die van mooie kleding houden, voelen zich bij Deitmers Select als een vis in het water. De winkel met een oppervlakte van 165 vierkante meter presenteert op overzichtelijke wijze de prachtige pakken, vrijetijdskleding, accessoires en schoenen die het diverse merk te bieden heeft.

Van casual tot chic  

Bij Deitmers Select worden mannen van top tot teen gekleed. Pakken, colberts, pantalons, schino’s, tassen, riemen, schoenen, sjaals ondermode, voor een complete garderobe zijn modebewuste mannen hier aan het juiste adres. ‘In de winkel verkopen wij vier labels van Boss. Boss Orange, een stoere kledinglijn, Boss Green is sportievere lijn. Dan is er nog Boss Black, het premium merk van Hugo Boss die staat voor eigentijdse elegantie voor heren. Ten slotte verkopen wij Hugo, dit is een label voor de trendy man. Slanke silhouetten en getailleerde kleding. Net even iets anders dan anders. Boss is een kledingmerk met uiteenlopende lijnen en geschikt voor mannen van elke leeftijd.' De maatvoering van de casual kleding is S t/m XXXL en de business kleding 48 t/m 60. Ook lengtematen 47 t/m 55 en de kwartmaten 24 t/m 28 hebben wij in ons assortiment.

Comfortabel
De klant is bij Deitmers Select koning. Over het algemeen genomen zijn mannen niet echt dol op winkelen. Het team van Deitmers doet er dan ook alles aan om het de heren zo comfortabel mogelijk te maken. Niet alleen is de winkel zo ingericht dat de collecties op overzichtelijke wijze te zien zijn, ook kunnen klanten even neerstrijken aan de grote tafel in de winkel. Onder het genot van een kopje koffie of zelfs een glaasje wijn, kunnen zij in alle rust kijken, uitzoeken en passen. Uiteraard met raad en daad bijgestaan door het ervaren team van de modezaak. Als extra service wordt alle kleding kosteloos vermaakt. 

 

Tot ziens in onze winkel!